Main Page Sitemap

Autobekleding maken


autobekleding maken

Wilt u meer weten? .
We werken met leveranciers als Carmat en Westtrading samen, zodat nationale cadeaubon waar inleveren kwaliteit gegarandeerd kan worden.
Met de keuze uit ruim 3000 originele stoffen zit uw auto er vaak ook tussen.Mocht u voor besluiten om uw (klassieke) auto te laten bekleden met de originele stof is dit in veel gevallen geen probleem.Mocht uw kleur of stijl er niet bij staan neem dan gerust contact met ons.Ook kunnen wij het dashboard, de deurpanelen en de hoedenplank voor u bekleden.U kunt zich dus enigszins een voorstelling maken van hoeveel autos wij voorzien hebben van nieuwe bekleding. .Klop bij onze autobeklederij aan voor een grote diversiteit aan bekleedwerkzaamheden op maat.
Lukkien Autobekleding levert verschillende originele stoffen en leersoorten voor het repareren van bekleding.
We eiken bonsai maken doen dit niet alleen voor moderne en klassieke autos, maar ook voor boten, vliegtuigen, motors en scooters. .
Veel voorkomende reparaties die wij uitvoeren zijn brandgaten, slijtage door in en uitstappen, doorgezeten schuimdelen in stoelen en winkelhaken.Uiteraard is een combinatie ook mogelijk.Het ambacht van Meijer, autobeklederij Meijer is het beste adres voor perfecte bekleedwerkzaamheden op maat. .Met deze opgebouwde expertise kunnen wij u bijstaan in het hele bekledingstraject vine maker zodat wij u iedere keer de hoogste kwaliteit garanderen.Tevens is het goed om te weten dat de inbouw gebeurt door een specialist die volledig op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de automotive.Dat zijn er veel!


Sitemap