Op zoek naar tekst?

   
tekst
 
Tekst voor bedrijfswebsites Albert Mensinga Creative.
Is tekst een aanvulling op het beeld dat jouw kopers en klanten van je bedrijf hebben? Komt je propositie duidelijk over? Een kritische blik op tekst en beeld maakt het verschil en zorgt ervoor dat je boodschap aan de markt overkomt.
Met deze vijf stappen schrijf je een aantrekkelijke tekst ANP.
Eindredacteur Peter Dingelhoff en chef eindredactie Rob van Rooijen geven vijf tips voor het herschrijven van een aantrekkelijke tekst. Wees duidelijk en schrijf in begrijpelijke taal. Gebruik vooral spreektaal en vermijd oubollige woorden en clichés. Dat maakt een tekst een stuk minder formeel. Spreek desnoods de tekst hardop uit.
5 tips voor een krachtige tekst.
Maak alinea's' niet te lang en zorg voor voldoende witruimte tussen de verschillende tekstonderdelen. Zo wordt jouw tekst visueel aantrekkelijk en nodig je mensen uit om te lezen wat je te vertellen hebt. Tussenkopjes en opsommingen helpen om jouw tekst scanbaar te maken.
Wenskaart met tekst Met jou vier ik de liefde. Zoedt.
Flessenhangers en fles etiketten. Wenskaart met tekst Met jou vier ik de liefde. Home / Wenskaart met tekst Met jou vier ik de liefde. Wenskaart met tekst Met jou vier ik de liefde. Dubbele wenskaart met tekst Met jou vier ik de liefde.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: tekst. tekst de; m; meervoud: teksten 1 het geheel van de bewoordingen waarin een geschrift, een toespraak enz. is gesteld 2 Bijbelpassage 3 de woorden bij een muzikale compositie t e ksten tekstte, heeft getekst 1 m.b.t.
tekst Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
deze tekst 1591. tekst wordt 472. dat de tekst 419. de oorspronkelijke tekst 383. gehele tekst 381. de volgende tekst 354. nieuwe tekst 294. tekst voor 290. de tekst van de commissie 271. Daarom wil ik graag een korte tekst voorlezen.
Hoe kan ik tekst in Skype expresberichten opmaken? Skype-ondersteuning.
Plaatsen van _underscores_ rond de woorden die u wilt benadrukken. Hoe maak ik IM tekst als doorgehaalde tekst. Pictogram met tekst tildes aan een regel doorlopen. U kunt dit gebruiken voor sarcasm overbrengen of weergeven van wat er veranderd, bijvoorbeeld.
Tekst MuseScore.
Veel elementen in de partituur zijn gebaseerd op tekst. Tekst op zichzelf zoals notenbalk-tekst, dynamische tekens, tempo, vingerzetting, liedtekst, etc. of in combinatie met lijnen zoals volta's, octaaf lijnen, gitaar barré lijnen etc. Dit hoofdstuk beschrijft de verschillende groepen van tekst die MuseScore bevat en de opmaak mogelijkheden.
Jouw verhaal in pakkende taal Studio Tekst Zo.
Neem contact op. Jouw potentiële klanten haken snel af als een tekst niet lekker wegleest, niet helder en niet foutloos is. Of het nou om een presentatie, standaardbrief, blog, brochure, webtekst, boek of scriptie gaat: ik redigeer jouw tekst tot een logische, samenhangende en foutloze boodschap.
Alles is Tekst OVER JOU Alles is Tekst. LinkedIn. LinkedIn.
Ga niet achter je computer rondjes draaien in je hoofd en schakel Alles is Tekst in. Ik zorg ervoor dat je zichtbaar wordt met strategische, commerciële en creatieve content. Word zichtbaar met strategische, commerciële en creatieve content! Alles is Tekst schrijft voor.:
Tekst Uitleg NH Radio.
Theatermakers, kleinkunstenaars, acteurs en schrijvers. Ze komen allemaal langs in Tekst en Uitleg. En tussen de verhalen door is er ruimte voor mooie liedjes. Goede gesprekken en muziek om naar te luisteren in Tekst en Uitleg. Een programma dat woord houdt. Beluister de podcast van Tekst Uitleg.

Contacteer ons