Meer resultaten voor maken

   
maken
 
Afspraak maken Gemeente Bernheze.
Uiteraard geldt ook in het gemeentehuis: houd 15, meter afstand. En kom alleen naar de afspraak. In het gemeentehuis moet u een mondkapje dragen. Waarvoor wilt u een afspraak maken? Tip: U kunt meerdere onderwerpen combineren in één afspraak. Nieuw onderwerp toevoegen.
Afspraak maken Lucardi.nl.
Klik om een afspraak te maken. Klik om een afspraak te maken. Klik om een afspraak te maken. Klik om een afspraak te maken. Klik om een afspraak te maken. Klik om een afspraak te maken. Klik om een afspraak te maken.
Afspraak maken?
Zoeken Home Over Medlon Nieuws Contact Patiënt Professional Trombosedienst Corona nieuws. Home / Patiënt / Afspraak maken? Voor bloedafname en voor ander onderzoek waarvoor u bij Medlon moet zijn kunt u een afspraak maken op één van onze locaties. Houd u aan de aanwijzingen die op de locatie gelden; maakt u bv.
Afspraak maken Gemeente Nieuwegein.
U bent van harte welkom op het Stadshuis. Hiervoor moet u wel eerst een afspraak maken. Volg de stappen onderaan de pagina. Let op: heeft u klachten die lijken op het coronavirus? Blijf dan thuis en maak een nieuwe afspraak.
Grofvuilafspraak maken Grofvuil laten halen Meerlanden.
Woont u in de gemeente Bloemendaal, Heemstede, Lisse of Noordwijkerhout en u wilt dat wij uw grofvuil komen halen, bel dan met Publieksinformatie via 0297-381 717. Woont u in de gemeente Aalsmeer, Diemen of Haarlemmermeer dan kunt u via het onderstaande formulier een grofvuilafspraak maken. U kunt uiteraard ook een telefonische afspraak maken via 0297-381 717. Woont u in de gemeente Hillegom dan belt u met het Klant Contact Centrum van de gemeente via 14 0252.
Afspraak maken Huisartsencentrum Mierlo.
Het is nu voortaan ook mogelijk om met de praktijkondersteuner online een afspraak te maken in de ochtenden voor bijvoorbeeld een jaarlijkse afspraak. Met de doktersassistenten kunt u een afspraak maken tussen 08.30 en 11.30 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur voor de volgende verrichtingen.:
Afspraak maken Gemeente Maassluis.
Denk er aan dat u voor het aanvragen van veel producten inwoner van Maassluis moet zijn! U kunt maximaal 60 dagen van tevoren een afspraak maken. Toch telefonisch een afspraak maken? Bel 14 010 bereikbaar van 08.00 tot 16.00 uur.
Afspraak maken Tjongerschans.
Home Patiënt Naar de polikliniek Afspraak maken. Bent u door uw huisarts of verloskundige doorverwezen naar Tjongerschans en wilt u een afspraak maken? Dan kan dat digitaal via Mijntjongerschans of telefonisch. Afspraken worden steeds vaker telefonisch of via webcamconsult gehouden, maar uiteraard blijven we patiënten ook fysiek zien in het ziekenhuis als dat nodig is.
Afspraak maken Gemeente Uden.
Waarvoor wilt u een afspraak maken? Tip: U kunt meerdere onderwerpen combineren in één afspraak. Het is niet mogelijk om zonder afspraak een bezoek te brengen aan het gemeentehuis. Nieuw onderwerp toevoegen. Aangifte levenloos geboren kind. Afhalen paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.
Wikiwijs Maken Wikiwijs.
Wikiwijs Maken is een onafhankelijk platform, gratis te gebruiken.: Open: Arrangementen in Wikwijs Maken hebben een open Creative Commons-licentie. Vrij: Geen vendor lock in: Een school kan switchen van ELO en het eigen materiaal behouden. Toegankelijk: Iedereen kan een account aanmaken.
Afspraak maken telefonisch of via de website DC Klinieken.
Het is belangrijk dat u dit vermeldt bij het maken van een afspraak, zodat de medewerker van DC Klinieken daar rekening mee kan houden. Om ervoor te zorgen dat u onze vestigingen veilig kunt blijven bezoeken, hebben we enkele aanvullende maatregelen genomen.

Contacteer ons