Main Page Sitemap

Wat kan ik maken voor moederdag
wat kan ik maken voor moederdag

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter Google, pinnen op Pinterest?
Stevige lijm (tacky glue dubbelzijdige tape (Action bruineof zwarte inkt.
Ik heb zelf een kant-en-klaar gipsen frame van Action gebruikt, maar je kunt ook een foto met een wit randje afdrukken om een soort diepte te creƫren in je kaart.Met een schuin klein vakje er op gemaakt, breekt het enorme vlak.Eigenlijk alles wat ik drugs that make you smarter hier hebt gebruikt komt van de Action.Had ik eerder die week al een schuif kaart gemaakt leek het mij ook wel leuk om deze ergens in te kunnen verwerken. .Ook al ga ik het niet in details vertellen hoe ik het hebt gemaakt.Ik wilde een soort van map waar in ik op een leuke manier de kinderen hun tekeningen kon verwerken.
Met 4 mensen in huis de allemaal vrij zijn de afgelopen twee weken is het voor mij niet makkelijk om me te concentreren op mijn blog.
Maar dat wilde ik niet.
Maar 10 korting op je volgende bestelling suckt niet.Even dacht ik aan een explotion box.Zelf gebruikte ik het volgende: Een paar vellen papier (ik gebruikte merkpapier van Graphic 45, maar je kunt ook bij Action mooie papierblokken vinden Wit linnencardstock (afkomstig van Action Een taartcirkel (die van mij komt van de bakker, maar ook bij budgetwinkels kun je deze.Voor elke gelegenheid, deze smash bouwtekening dakkapel laten maken book is gemaakt voor Moederdag.En legt het heel simpel uit. .Iets met een nieuwsgierige moeder die dagelijks op mijn blog kijkt.Ik kan je wel meegeven dat ik me heb laten inspireren door.De map is 30 x.
Sitemap