Meer resultaten voor zalando

   
zalando
 
Zalando.nl reviews Ervaringen.nl.
Jammer dat het over laatste artikelen ging, dus ik moest de site in de gaten houden. Overgestapte naar een meer fatsoenlijke webshop dus. ANYTHING but Zalando! Jarenlang trouwe klant, Zalando negeert. Sinds twee maanden kan ik niet meer bestellen op Zalando.
Zalando koopt mobiele bodyscanner Meepl Emerce.
Zalando koopt mobiele bodyscanner Meepl. Nieuws 19 oktober 2020 0630: Zalando koopt mobiele bodyscanner Meepl. Zalando koopt het Zwitserse bedrijf Fision dat de bodyscanner Meepl ontwikkelde. Met twee fotos met de mobiele telefoon weet de app exact welke kledingmaat iemand heeft en welke kleding daar bij past.
Zalando-baas stopt voor carrière vrouw Financieel Telegraaf.nl.
Onder Ritter, Gentz en Schneider groeide de Berlijnse start-up Zalando uit tot een van de grootste Europese modewebwinkels. Bij het bedrijf werken inmiddels zon 14.000 mensen en Zalando is op weg om dit jaar voor 10 miljard euro aan artikelen te verkopen.
Zalando, Bleiswijk Het grootste distributiecentrum van Nederland in aanbouw Stedenbouw.
Projecten Zalando, Bleiswijk Het grootste distributiecentrum van Nederland in aanbouw. 26 maart 2020 Projecten VidaXL, Venlo Groot, groter, bijna het grootst. 21 januari 2020 Projecten Zalmhaven Rotterdam: Nieuw icoon aan de horizon. 4 december 2020 Projecten ERA Contour wint met ontwikkeling t Suikerwerk een nieuwe bouwkavel in Bergen op Zoom.
Topman Zalando vertrekt vanwege carrière vrouw NRC.
Hij heeft samen met zijn vrouw besloten dat haar carrière de komende jaren voorrang krijgt, stelt hij in een verklaring op de website van het bedrijf. De 38-jarige mede-oprichter van Zalando beëindigt hiermee vroegtijdig een contract dat tot eind 2023 liep.
Zalando Nederland zalandonl op Pinterest.
Zalando deelt eerste inzichten duurzaamheidsbeoordeling.
Op basis van de Higg BRM van de Sustainable Apparel Coalition SAC en Higg Co, is Zalando gestart met het beoordelen van meer dan 3000 partner merken en private labels om tot een wereldwijde standaard te komen om duurzaamheid te meten, aldus het persbericht.
Zalando De Duitse internetreus Ecommerce News.
Woordvoerder vertelt over zijn jaren bij Zalando. Boris Radke, hoofd bedrijfscommunicatie bij Zalando, heeft op blogplatform Medium verteld hoe hij zijn eerste vijf jaar bij Zalando heeft ervaren. Hij kwam als nobody binnen bij de online modegigant en bemoeide zich al snel met de ontwikkeling van een immens logistiek centrum.
ZALANDO High Street to High End Fashion Online. Assortment. Assortment. Delivery. Delivery. Brands. Brands. Return. Return. Style Profile. Style Profile. Sustainability. Sustainability. Payment. Payment.
More brands than any other fashion retailer. Explore almost 2000, brands from High Street to High End Free Shipping Returns. See all help topics. Paying by invoice. Track your parcel. Report a damaged item. Discover Zalando Plus. Return an order.
Somerset en USAA Realco ontwikkelen megadc Zalando Vastgoedmarkt.
Zalando lanceert Pre-owned in Nederland Duurzaam Ondernemen.
Zalando Pre-owned is een van onze belangrijkste initiatieven om de klantervaring op ons platform naar een nog hoger niveau te tillen, zegt Robert Gentz, medeoprichter en co-CEO van Zalando. Door het voor klanten mogelijk te maken om hun mode-items rechtstreeks op het Zalando-platform een tweede leven te geven, levert het nieuwe pre-owned aanbod ook een belangrijke bijdrage aan de do.MORE duurzaamheidsstrategie van Zalando.

Contacteer ons